43 - Lajmet | Template Website
LAJMET
Prishtine,
Raporti për Kosovë 2016 i Komisionit Europian rreth zhvillimit të shoqërisë civile

Bruksel, Prishtinë – 10 nëntor 2016 / Më 9 nëntor 2016, Komisioni Evropian publikoi Raportin për Kosovë për vitin 2016.…

Prishtine,
Zyra për Qeverisje të Mirë në kuadër të Zyrës së Kryeministrit dhe Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile nënshkruan Memorandum të Mirëkuptimit për Bashkëpunim - 19/07/2016

Më datë 19 korrik 2016, Zyra për Qeverisje të Mirë në kuadër të Zyrës së Kryeministrit të Republikës…

Prishtine,
Trajnimi për koordinatorët e institucioneve për zbatimin e standardeve minimale për konsultime me publikun

Zyra për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit ka organizuar dhe mbajtur trajnimin për koordinatorët e institucioneve për zbatimi…