392 - Single Lajmi | Template Website
LAJMET
NEWS
Card image cap
Indeksi i Hapjes për Zyrën e Kryeministrit dhe Kuvendin e Kosovës - Aktiviteti i realizuar nga Open data Kosovo


Sot, gjatë diskutimit mbi tē  gjeturat nga Indeksi i Hapjes për Zyrën e Kryeministrit dhe Kuvendin e Kosovës.

Aktivitet i realizuar nga Open data Kosovo.

Prishtinë, 23.08.2021