390 - Single Lajmi | Template Website
LAJMET
NEWS
Card image cap
Aktiviteti-fushën e të drejtave të njeriut dhe në veçanti për të drejtat e fëmijëve


05 mars 2021, Prishtinë

 

Sot, në takim të përbashkët me Znj. Venera Çerkini, Drejtoreshë e Departamentit Ligjor dhe Monitorim të komunave në MPL.

 

Në këtë takim u diskutuan aktivitetet e përbashkëta të cilat janë realizuar në vitet paraprak në fushën e të drejtave të njeriut në komuna, si dhe aktivitetet të cilat planifikohen të realizohen përgjatë këtij viti. 

 

Së bashku u pajtuan që ky bashkëpunim dhe koordinim i shkëlqyeshëm do të vazhdoj edhe më tej me qëllim të realizimit të aktiviteteve që ndërlidhen me fushën e të drejtave të njeriut dhe në veçanti për të drejtat e fëmijëve

Prishtinë, 23.08.2021