394 - Single Lajmi | Template Website
LAJMET
NEWS
Card image cap
Takimin e Grupit Koordinues Ndërministror për të Drejtat e Njeriut në Republikën e Kosovës


Sot, në takimin e Grupit Koordinues Ndërministror për të Drejtat e Njeriut në Republikën e Kosovës të organizuar nga Zyra e Kryeministrit/Zyra për Qeverisje të Mirë dhe të kryesuar nga Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti.

Prishtinë, 23.08.2021